فهرست مطالب

Ornamental Plants - Volume:8 Issue: 1, Winter 2018

Journal of Ornamental Plants
Volume:8 Issue: 1, Winter 2018

  • تاریخ انتشار: 1397/01/20
  • تعداد عناوین: 7
|
  • میلاد اکبرزاده *، علی تهرانی فر، بهداد علیزاده، حسین انصاری صفحات 1-11
    امروزه مدیریت چمن با کمبود آب مواجه است، که بیشتر به دلیل بارش کم، تقاضا و مصارف صنعتی، کشاورزی و خانگی است. بنابراین هدف از این تحقیق شناسایی تحمل به خشکی ارقام چمن فصل گرم و فصل سرد به سطوح مختلف کم آبیاری تنظیم شده بود. آزمایش مزرعه ای در قالب طرح کاملا تصادفی با سه تکرار در مزرعه آزمایشی دانشکده کشاورزی، دانشگاه فردوسی مشهد، انجام شد. تیمارهای آبیاری (40، 70، 100 درصد کم آبیاری تنظیم شده) (RDI) به عنوان پلات های اصلی و چمن ها به عنوان پلات های فرعی در نظر گرفته شدند. مقدار آبیاری بر اساس مرجع روزانه تبخیر تعرق (ETO) بود. در تمام صفات اندازه گیری شده، رقم های بووی و کودی بوفالوگراس واکنش بهتری نسبت به فستوکا نشان دادند. در صفات کیفی چمن ها (مانند رنگ، بافت و کیفیت پس از سرزنی) تفاوت معنی داری با سطوح مختلف تنش خشکی داشتند. کودی کمترین کیفیت را برای شاخص رنگ نشان داده است. در حالی که برگ های ظریف در کودی و بووی ثبت شده اند، اما اختلاف معناداری با یکدیگر ندارند. با این حال فستوکا برگ های خشن تری را در این میان نشان داد. رقم های بوفالوگراس در مقایسه با فستوکا بیشتر محتوای نسبی آب (RWC) را حفظ کردند. نتایج نشان داد که ارقام بوفالوگراس احتمالا می توانند با شدت خشکی بیشتری روبرو شوند تا بتوانند کیفیت مورفولوژیکی خود را حفظ کرده و همچنین قادر به توجیه صفات فیزیولوژیکی آن در استرس شدید آب می باشند. نتایج حاصل از این تحقیق نشان داد که ارقام بوفالوگراس، نیاز به آبیاری کمتری نسبت به فستوکا دارند.
    کلیدواژگان: بوفالوگراس، خشکی، چمن، مقاومت
  • حسن بیات *، محمدحسین امینی فرد صفحات 13-21
    هدف اصلی این مطالعه بررسی اثر سیلیسیوم (Si) ، اتانول (Et) اسید اسکوربیک (AA) و اسید سیتریک (CA) بر عمر گلجایی گل نرگس شیراز رقم شهلا (Narcissus tazetta L. cv. ‘Shahla’) بود. بدین منظور، آزمایشی در قالب طرح کاملا تصادفی شامل سیلیسیوم (0، 5، 10 و 20 میلی مولار) ، اتانول (2 و 4%) ، اسید آسکوربیک (100، 200 و 300 میلی گرم در لیتر) ، اسید سیتریک (100، 200 و 300 میلی گرم در لیتر) و شاهد (آب مقطر) با سه تکرار و 3 قرائت (شاخه گل) در هر تکرار انجام شد. نتایج نشان داد که اضافه کردن مواد نگه دارنده به محلول گلجایی به طور معنی داری وزن تر نسبی، جذب آب و عمرگلجایی گل های شاخه بریده را در مقایسه با گل های شاهد افزایش داد. وزن تر نسبی شاخه های گل تیمار شده با سیلیسیوم (5 میلی مولار) در تمام روزهای آزمایش بالاتر از سایر تیمارها و شاهد بود و استفاده از این تیمار، وزن تر نسبی و جذب کل آب را به میزان 16 و 27 درصد نسبت به شاخه های گل شاهد افزایش داد (روز 7 آزمایش). سیلیسیوم (5 میلی مولار) همچنین وزن تر گل های شاهد (بدون ساقه) را از 185/0 به 259/0 گرم افزایش داد (40٪ افزایش). بالاترین وزن خشک گل (057/0 گرم) از تیمار اسیدآسکوربیک 300 میلی گرم در لیتر حاصل شد که در مقایسه با گل های شاهد 32 درصد افزایش داشت. کاربرد سیلیسیوم (5 میلی مولار) عمر گلجایی گل های شاخه بریده را 66/2 روز نسبت به گل های شاهد افزایش داد. با توجه به نتایج حاصل از این آزمایش، استفاده از سیلیسیوم، اتانول، اسید آسکوربیک و اسید سیتریک به عنوان ترکیبات ایمن و ارزان برای افزایش عمر گلجایی گل بریده نرگس (N. tazetta) مناسب هستند.
    کلیدواژگان: آسکوربیک اسید، سیتریک اسید، اتانول، سیلیکون، مجموع کربوهیدرات های محلول
  • سیدجواد صانعی *، سیداسماعیل رضوی صفحات 23-33
    Verticillium dahliae Kleb. از قارچ های بیمارگر خاک زی است که عامل پژمردگی ورتیسیلیومی گیاه داوودی می باشد. در این تحقیق، سطوح برخی از ترکیبات آلی، ازجمله پروتئین کل، قندهای محلول کل، نشاسته، پرولین، محتوای نسبی آب، سطح RNA و مقدار مالون دی آلدهید و H2O2 در برگ های داوودی آلوده به V. dahliae بررسی شد. تغییر پارامترها در روزهای 0، 10، 20، 30 و 40 روز پس از تلقیح با روش های مبتنی بر رنگ سنجی اندازه گیری شد. بر اساس نتایج، قبل از ظهور علائم تغییری در محتوای نسبی آب، RNA و پروتئین مشاهده نشد و تغییر در میزان کلروفیل اندک بود. تغییر در محتوای نسبی آب همراه با تغییرات قابل توجه در پرولین و قندهای محلول کل برگ همراه بود. مقدار نشاسته و پروتئین به تدریج در برگ های سالم و آلوده کاهش داشت. اگرچه، این کاهش در گیاهان آلوده از هفته سوم پس از آلودگی قابل توجه بود. همبستگی منفی بالایی بین قندهای محلول کل و نشاسته در برگ های بیمار مشاهده شد (001/0P<، 764/0=r). تغییرات مالون دی آلدهید و H2O2 در گیاهان آلوده 30 الی 40 روز پس از آلودگی رخ داد، در حالی که غلظت آن ها در برگ های شاهد تغییری نداشت. این نتایج نشانگر نقش پیری همراه با پیشرفت بیماری پژمردگی ورتیسیلیومی در داوودی است.
    کلیدواژگان: آنزیم های آنتی اکسیدانت، گونه های فعال اکسیژن، Verticillium dahliae، پژمردگی
  • سحر میرزایی * صفحات 35-47
    یخ زدگی، لایه ای یا رسوباتی از یخ می باشد که در شرایط سرما معمولا شب، شکل می گیرد. اگر دما به اندازه ای پایین بیاید که سلول های گیا ه یخ بزنند، گیاهان غیر چوبی می میرند. بنابراین آزمایش تحقیقاتی طرح گردید تا اثرات محلول های ضد سرما بر روی رشد، کیفیت گلدهی و پارامترهای بیوشیمیایی در گیاهان زینتی بررسی گردد. محلول ضد سرما در غلظت های مختلف، (شاهد) T0:0، T1:250، T2:500، T3:1000، T4:1500 و T5:2500 میلی گرم در لیتر تهیه و بر روی اندام های گل اختر (Canna Indica) ، اطلسی (Petunia Axillaris) و کاغذی (Bougainvillea Glabra) محلول پاشی گردید. نتایج نشان داد که تعداد گل ها و دوره گلدهی در گیاهان تیمار شده بیشتر از شاد بود. بیشتر تعداد گل و طول دوره گلدهی متعلق به تیمار T5، به ترتیب 22/81 درصد و 86/13 روز بود. با افزایش غلظت محلول ضد سرما، درصد گیاهان آسیب دیده کاهش یافت. کمترین میزان در تیمار T5 (77/69 درصد) مشاهد شد. با افزایش غلظت محلول ضد یخ، مقدار کلروفیل افزایش یافت. بیشترین مقدار کلروفیل در تیمار T5 (80/50 میلی گرم در هر گرم) مشاهده شد. با مقایسه اثرات تیمارهای مختلف مشاهده شد که شاهد دارای بالاترین میزان پرولین (56/0 میکرومول در هر گرم) و نشت یونی (9 میلی زیمنس در گرم در سانتی متر) بود و با افزایش غلظت محلول ضد یخ، کاهش یافتند. کمترین میزان پرولین (08/0 میکرومول در گرم) و نشت یونی (26/2 میلی زیمنس در گرم در سانتی متر) متعلق به تیمار T5 بود. تفاوت تیمارهای مختلف در سطح 1/0 درصد معنی دار بود.
    کلیدواژگان: کلروفیل، سرما، نشت یونی، پرولین
  • زهرا اردبیلی *، پیام شریفی صفحات 49-56
    به منظور ارزیابی و مقایسه پاسخ گیاه گل داوودی Chrysanthemum morifolium (یک گیاه زینتی مهم) ، به کودهای مختلف معدنی، نانو کلاته و یا بیولوژیک، تحقیق حاضر در قالب طرح کاملا تصادفی انجام شد. دانه رست ها با سطوح مختلف ورمی کمپوست (0 و 40 درصد) ، نانو کلات روی (0 و 1/0 درصد) و یا سولفات روی (0 و 2/0 درصد) تیمار شدند. تیمارهای نانو روی و سولفات روی به روش اسپری 3 بار بافاصله 2 هفته انجام شد. در مقایسه با شاهد، کودهای بکار گرفته شده، به مقدار معنی داری نرخ رشد و تجمع زیست توده را افزایش دادند و مقادیر بالاتری از سطح برگی و وزن تر و وزن خشک (به ترتیب 41، 39 و 28 درصد) در نمونه های تیمار شده ثبت شد که در بین تیمارها، تیمار هم زمان نانو روی و ورمی کمپوست موثرترین تیمار بود. به کارگیری ترکیبی کودهای بیولوژیک و معدنی منجر به افزایش رنگیزه های فتوسنتزی (حدود 53 درصد) در گیاهان تیمار شده نسبت به شاهد شد. به جز تیمار تنهای سولفات روی، بقیه تیمارها منجر به افزایش معنی دار میزان پرولین برگ (به طور متوسط 51 درصد) در مقایسه با نمونه های شاهد شد. به طور مشابهی، به کارگیری همزمان ورمی کمپوست و نانوروی موجب افرایش محتوای پرولین ریشه حدود 82 درصد شد. بیشترین میزان فنول محلول برگ در گروه Nano Zn-V ثبت شد (3/3 برابر بیشتر از شاهد). بااین وجود، تغییرات فراوان در ریشه فقط در اثر ورمی کمپوست رخ داد (تقریبا 49 درصد). درنتیجه، به کارگیری هم زمان خاکی کودهای بیولوژیک مثل ورمی کمپوست به همراه به کارگیری برگی کودهای نانو می تواند به عنوان یک روش مناسب ازنظر زیست محیطی برای تحریک نرخ رشد و متابولیسم گیاه باشد.
    کلیدواژگان: اسمولیت های سازگار، کودهای نانو، تغذیه، زینتی، ورمی کمپوست
  • اصغر ابراهیم زاده * صفحات 57-66
    پیری بخش جدایی ناپذیر چرخه نمو گیاهان می باشد و می تواند در سطح سلول، بافت و اندام اثرگذار باشد. پژوهش حاضر به منظور مطالعه کارایی تیمار پس از برداشتی پلی آمین آزاد اسپرمین به عنوان یک ترکیب ضد پیری جهت افزایش عمر گلجایی گل های شاخه بریده رز انجام شد. تیمار اسپرمین در غلظت های صفر، 1 ، 2 و 4 میلی مولار به کار رفت. ویژگی های مورفولوژیکی، بیوشیمیایی و فیزیولوژیکی گل های رز رقم ’دلس ویتا‘ همچون قطر گل، جذب آب، وزن تر نسبی، نشت الکترولیتی، میزان مالون دی آلدهید، فعالیت آنزیم گایاکول پراکسیداز، میزان پراکسید هیدروژن و عمر گلجایی مورد ارزیابی قرار گرفتند. تاثیر کاربرد پلی آمین به صورت تیمار کوتاه مدت (پالس) بر روی صفات ذکر شده معنی دار بوده و تیمار توسط اسپرمین خصوصا با کاربرد تیمار در غلظت 4 میلی مولار به طور موثری فرآیند پیری را در گل های رز به تعویق انداخت. تیمار پلی آمین به واسطه ی خاصیت کاتیونی و آنتی پراکسیداتیو خود منتج به کاهش قابل توجهی در نشت الکترولیت گلبرگ ها گشت. علاوه بر خاصیت ضد اتیلنی پلی آمین ها ویژگی کاتیونی بودن آن ها نیز ممکن است که در تعیین عمر گلجایی گل های شاخه بریده نقش مهمی داشته باشد.
    کلیدواژگان: آنتی پراکسیداتیو، گل های فرازگرا، نشت الکترولیت، مالون دی آلدهید، پلی آمین ها، جذب آب
  • وجیهه عباسی قادی، مسعود آزادبخت *، یحیی تاجور، محمد اکبرزاده صفحات 67-78
    در چند دهه اخیر استفاده از گیاهان غیر بومی در کشور گسترش پیدا کرده است. گیاهانی که استفاده از آن ها در منظر اغلب چالش برانگیز است و کشور را متحمل هزینه های سنگینی می کند. این مسائل سبب شده است که در چند دهه اخیر نگرشی جدید نسبت به گیاهان بومی ایجاد شود. گونه هایی که به علت دارا بودن فاکتورهای اصلی اکولوژیکی و عدم نیاز به تطابق با منطقه ایجاد شده اند. بر این اساس، این پژوهش با هدف ارزیابی گونه های درختی چوبی که می توانند در برنامه ریزی جهت کاربرد در فضای سبز مورد استفاده قرار گیرند انجام شد. بر این اساس در این مطالعه در مجموع 55 گونه درختی از 20 خانواده گیاهی در منطقه ی مورد مطالعه پیدا شدند که پس از ارزیابی پارامترهای زیباشناسی ناظر بر زیبایی فصل خزان گیاهان مورد مطالعه، 27 گونه درختی ناحیه هیرکانی به لحاظ معیارهای زیباشناسی در فصل پاییز در زمره گیاهان زیبا قرار می گیرند و 14 گونه درختی در گروه درختان بسیار زیبا و 14 گونه در گروه درختان با زیبایی متوسط جای گرفتند. در نتیجه برخی از گونه های درختی بومی هیرکانی دارای قابلیت استفاده جهت زیباسازی مناظر شهری به خصوص در فصل پاییز می باشند، لذا انجام مطالعات سازگاری جهت کاربرد این گونه ها در فضای سبزشهری به خصوص پارک ها توصیه می شود.
    کلیدواژگان: زیبایی شناسی، فضای سبز پاییز، فضای سبز، گیاهان هیرکانی، درختان بومی
|
  • Milad Akbarzadeh *, Ali Tehranifar, Behdad Alizadeh, Hossein Ansari Pages 1-11
    Now days, turf management has encountered with water deficit, mostly due to low precipitation also industrial, agricultural and household demand and consumption. So, the objective of this project was to identify drought tolerance of warm and cool season turfgrass cultivars to different levels of regulated-deficit irrigation. The field experiment was set out in a split-plot based on completely randomized experimental design with three replications at the experimental farm of the Department of Horticultural Science‚ Agricultural College‚ Ferdowsi University of Mashhad‚ Mashhad‚ Iran. Water treatments (40‚ 70‚ 100 percentages of regulated deficit irrigation) (RDI) were considered as main plot and turf grass types as subplots. Irrigation value was according to daily reference of evapotranspiration (ETO). In all measured traits, Bowie and Cody genotypes of buffalograss showed better response as compare to fescue genotype. There was significant difference in turf quality traits of turfgrass (such as color, texture and quality after clipping) dealt with different level of drought stress. Cody has shown the lowest quality for color index. Whereas, the finer leaves have recorded in Cody and Bowie, but not significantly to each other. However tall fescue represented the rough leaves among others. Boffalograss cultivars preserved more relative water content (RWC) in contrast to that of fescue. Results suggested that buffalograss cultivars likely can cope with severe drought stress so as to maintain its morphological quality and also is able to justify its physiological traits under severe water stress. The research results indicated that buffalograss cultivars need lower levels of irrigation compare to tall fescue.
    Keywords: Buffalograss, Drought, Grass, resistant
  • Hassan Bayat *, Mohamad Hossein Aminifard Pages 13-21
    The main aim of this study was to evaluate the effects of silicon (Si), ethanol (Et), ascorbic acid (AA) and citric acid (CA) on vase life of Narcissus tazetta L. cv. ‘Shahla’cut flowers. For this purpose, an experiment based on completely randomized design was conducted with Si (5, 10 and 20 mM), Et (2 and 4%), AA (100, 200 and 300 mg L-1), CA (100, 200 and 300 mg L-1) and control (distillated water) with 3 replications and 3 samples (individual flowers) for each replicate. The results showed that addition of all preservatives to vase solutions significantly increased relative fresh weight, water uptake and vase life of cut flowers in comparison to control. Relative fresh weight of treated cut flowers with Si (5 mM) was higher than other treatments during all days of experiment and this treatment increased relative fresh weight and total water uptake by 16 and 27% compared to control (day 7 of experiment). Silicon (5 mM) also increased fresh weight of control flower (without stem) from 0.185 to 0.259 g (40% increases). The highest dry weight of flower (0.057 g) was obtained from 300 mg. L-1AA, by 32% increases when compared to control flower. Application of Si (5 mM) extended vase life of cut flowers by 2.66 day in comparison to control. According to the results of this experiment, Si, Et, AA and CA as safe and cheap compounds are suitable for extending the vase life of N. tazetta cut flowers.
    Keywords: Ascorbic acid, Citric acid, Ethanol, silicon, Total soluble carbohydrate
  • Seyed Javad Sanei *, Seyed Esmael Razavi Pages 23-33
    Verticillium dahliae Kleb.is a soilborne pathogen that cause vascular wilt in chrysanthemumplant (Dendranthema grandiflorum (Ramat.) Kitam). The objective of this research was to study the levels of some organic solutes, such as total protein, total soluble sugars, starch and proline, relative water content, RNA level, malondialdehyde and H2O2 contents in leaves of chrysanthemuminoculated with V. dahliae. Changes of these parameters were measured on 0, 10, 20, 30 and 40 days after inoculation by spectrophotometric analysis. No changes in relative water content, RNA, and protein levels and a slight decrease in chlorophyll level were detected within infected leaf tissue before the appearance of visible wilt. The decrease in relative water content coincided with a sharp build up of proline and total soluble sugars in leaves. The leaf starch and protein levels gradually declined in both healthy and infected plants during the time course of the experiment. However, the decrease was more pronounced in infected plants from the third week after inoculation. A high negative correlation was observed between total soluble sugars and starch contents in leaves of diseased plants (r= 0.764, P
    Keywords: antioxidant enzymes, reactive oxygen species, Verticillium dahliae, Wilt
  • Sahar Mirzaei *, Morteza Khoshkhuy, Behzad Edrisi Pages 35-47
    Frost is the coating or deposit of ice that may form in cold conditions, usually overnight. If the temperature drops far enough for the plant cells to freeze, non hardy plants will die. Therefore, a research was laid out to study the influence of an anti-frost solution on growth, flowers quality and biochemical parameters of ornamental plants. The anti-frost solution was applied as foliar sprays in different concentration of T0: 0 (mg L-1) (only water) as control, T1: 250 (mg L-1), T2: 500 (mg L-1), T3: 1000 (mg L-1), T4: 1500 (mg L-1), T5: 2000 (mg L-1) ‘ferti-fros’, on bougainvillea (Bougainvillea glabra(, canna (Canna indica) and petunia (Petunia axillaris). Results showed that flowering percentage and flowering duration in the treated plants was more than control. Highest flowering percentage and flowering duration was in T5 (81.22%) and (13.86 days), respectively. By increasing concentration of anti-frost solution, damaging percentage was decreased. Lowest damaging percentage was in T5 (69.77%). Total chlorophyll enhanced with increasing concentration of anti-frost solution. Highest amount of total chlorophyll belonged to T5 (50.80 mg g-1). By comparing effect of different treatments on amount of prolineit was shown that control had highest amount of proline (0.56 μM g-1). With increasing concentration of anti-frost, amount of proline was decreased T5 (0.08 μmol g-1).Electrical conductivity was affected by different treatments in all flowers. Highest amount of electrical conductivity recorded for control (9.0 mS g-1 cm-1) and lowest amount was in T5 (2.26 mS g-1 cm-1). Difference of all the treatments was significant at 0.1% level of significance.
    Keywords: Chlorophyll, Cold, Electrical conductivity, Proline
  • Zahra Oraghi Ardebili *, Payam Sharifi Pages 49-56
    To evaluate the effectiveness of various organic or inorganic fertilizers on the growth and physiology of Chrysanthemum morifolium (an important ornamental plant) the current research was conducted in a completely randomized design. Seedlings were treated with vermicompost (0 and 40% w/w of soil), nano-chelated zinc (nano-Zn) (0 and 0.1% (w/v)) or ZnSO4 (0 and 0.2% (w/v). Sprays of nano-Zn or ZnSO4 were done three times with two week intervals. In comparison to control, the applied fertilizers significantly promoted growth rates and biomass accumulations as indicated by the significantly higher amounts leaf area as well as leaf fresh and dry mass in the treated plants by approximately 41%, 39%, and 28%, respectively. The simultaneous applications of nano Zn and vermicompost was the most effective supplementation to improve plant growth rate. The combined applications of mineral and biological applied fertilizers led to significant increases in the contents of photosynthetic pigments about 53%. Except for individual application of ZnSO4, the other applied treatments, especially the combined ones, resulted in significant increases in the contents of leaf proline (mean 51%), compared to control. Similarly, the simultaneous applications of supplements increased the root proline by 82%. The highest amounts of leaf soluble phenols were found in nano Zn-V group (3.3 fold higher than control). However, in root tissues only the considerable increases caused by the vermicompost treatment (approximately 49%). In conclusions, the simultaneous soil supplementations with the biological fertilizers and foliar applications of nano-fertilizers may be regarded as a suitable eco-friendly way to improve plant metabolism and growth rates.
    Keywords: Compatible osmolites, Nanofertilizers, Nutrition, ornamental, Vermicompost
  • Hamideh Ghorbani, Asghar Ebrahimzadeh *, Bagher Eftekhari Sis, Mohammad Bagher Hasanpouraghadm Pages 57-66
    Senescence is an integral part of the normal developmental cycle of plants and can be traced in cell, tissue and organ level. This work was focused on the efficiency of post-harvest treatment with the free polyamine spermine (Spm) to extend the vase life of cut rose flowers as an anti-senescence compound. Spm treatment was applied at the rates of 0, 1, 2 and 4 mM. Some morphological, biochemical and physiological characteristics of tested cut roses (Rosa hybrida cv. ‘Dolce Vita’) such as; flower diameter, water uptake, relative fresh weight, electrolyte leakage, malondialdehyde content, guiacole peroxidase activity, hydrogen peroxide content and vase life were evaluated. The effects of a pulsing application of the polyamine on the mentioned traits were significant and treatment with Spm effectively delayed the senescence of roses, especially when applied at 4 mM concentration. Polyamine treatment resulted in a notable decrease in petal electrolyte leakage due to its cationic and anti-peroxidative characters. In addition to the anti-ethylene property, the cationic character of polyamines may play an important role in determining the vase life of cut flowers.
    Keywords: Antiperoxidative, Climacteric flowers, electrolyte leakage, Malondialdehyde, Polyamines, Water uptake
  • Vajihe Abbasi Ghadi, Masoud Azadbakht *, Yahya Tajvar, Mohammad Akbarzadeh Pages 67-78
    Recent decades have witnessed the growing use of non-native plants in Iran while their use is very challenging and high-cost for the country. This raised a new approach in recent decades towards the use of native plants. Native species are precious because they possess the main ecological factors and they are already compatible with the region. Accordingly, this research was conducted to evaluate the species of woody plants that can be used in green space planning. The study focused on 55 tree species from 20 plant families in the research area. After evaluating the parameters that govern the aesthetic beauty of the studied plants in autumn, 27 tree species of Hyrcanian area were placed in the group of beautiful plants in terms of aesthetic criteria in autumn, 14 species were placed in the group of very beautiful trees, and 14 species were placed in the group of trees with average beauty. The final conclusion was that some species of Hyrcanian native trees can be used to beautify the urban landscape, especially in autumn, so it is recommended to do compatibility studies on the use of these species in urban landscape, especially in parks.
    Keywords: aesthetics, Fall landscape, Green Space, Hyrcanian plant, Native trees